Dünya Gümrük Günü Etkinlikleri

27 Ocak 2023

26 Ocak Dünya Gümrük Günü Atatürk Anıtı’na Çelenk Koyma Töreni
 
Bölge Müdürümüz Akif ERTEKİN, İdare Yöneticilerimiz ve personelimizin katılımı ile 26 Ocak Dünya Gümrük Günü kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirilmiştir.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması akabinde Atatürk Anıtı'na çelenk koyması ve Bölge Müdürümüz Akif ERTEKİN'in konuşmasıyla son bulmuştur. Tören sonunda Bölge Müdürümüz tüm personelin Dünya Gümrük Gününü kutlamıştır.

Valilik Ziyareti
Tören ardından Dünya Gümrük Günü sebebiyle Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM'a makamında nezaket ziyaretinde bulunulmuştur.

Bölge Müdürlüğümüzde Kutlama
Dünya Gümrük Günü etkinlikleri olarak Bölge Müdürlüğümüz binasında öğlen arası yemek etkinliği düzenlenmiştir. Yemeğe başta Bölge Müdürümüz olmak üzere tüm personelimiz katılım sağlamıştır.

Huzurevi Ziyareti
Bölge Müdürümüz Akif ERTEKİN önderliğinde Tekirdağ Valililiği Zübeyde Hanım Huzurevine ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi
Bölge Müdürlüğümüz binasında gümrük personelleri, iş takibinde bulunan yükümlü firma elemanları her yıl olduğu gibi bu yıl da 26 Ocak Gümrük Günü'nde kan bağışında bulundu.

Hatıra Ormanı Fidan Dikimi
Bölge Müdürümüz Sayın Akif ERTEKİN Bölge Müdür Yardımcılarımız, Bağlantı idarecilerimizin yöneticileri ve personelimizin katılımıyla gerçekleştirilen fidan dikimi sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Asyaport Limanında Kutlama
Dünya Gümrük Günü münasebetiyle Asyaport limanında kutlama yapıldı. Kutlamaya başta Bölge Müdürümüz Akif ERTEKİN olmak üzere gümrük çalışanlarımız firmalar ve liman yönetimi katılmıştır.